پاسخ به سوالات شما در خصوص تورها و هتل های دبی، همین حالا با ما تماس بگیرید، آژانس مسافرتی سفری دیگر

ویزای دبی

ویزای دبی

گرفتن ویزای دبی از مواردی است که شما باید قبل از سفر به دبی به دنبال گرفتن آن باشید. اگر قصد سفر به محبوب‌ترین شهر کشور امارات را دارید و می‌خواهید از جاذبه‌های توریستی آن لذت ببرید، این مقاله را با موضوع نکاتی درباره ویزای دبی دنبال نمایید.

اخذ ویزای دبی

مجوز ورود به شهر دبی منوط به گرفتن ویزای دبی هست. ویزای دبی بر اساس هدفی که شما برای این سفر دارید و نیز مدت‌زمانی که می‌خواهید در دبی اقامت داشته باشید، متفاوت است که در هرکدام افراد باید مبالغ مختلفی را پرداخت کنند.
نکته‌ای که دراین‌ بین باید به آن توجه کرد این است که در دبی برخلاف اکثر کشورهای دیگر، اخذ ویزا دیگر در سفارت‌خانه‌ها انجام نگرفته و به‌صورت کلی توسط کارگزارانی در اداره مهاجرت امارات انجام می‌پذیرد که این کار باعث راحت‌تر شدن اخذ ویزای دبی خواهد شد.

انواع ویزای دبی را بیشتر بشناسید

ویزای دبی انواع مختلفی دارد که بسته به هدف و مدت‌زمان اقامتی که دارید باید به آن توجه داشته باشید و مورد مناسب خودتان را انتخاب نمایید که در موارد زیر 5 نوع مختلف و مهم آن را بررسی خواهیم کرد که شامل:

1) توریستی: این نوع ویزا در سه مدل 14 روزه و 1 و 3 ماهه ایجادشده است که می‌توانید از آن نیز استفاده کنید. دریافت این نوع ویزا امروزه تقریباً راحت شده و شرکت‌های مسافرتی تنها با پرداخت وجه موردنظر می‌توانند راحت به آن دسترسی پیدا کنند.

2) ترانسپورت: این نوع ویزاها معمولاً به‌صورت قابل تمدید نیستند و در طی 14 روز ارائه می‌شوند و شرکت‌های مسافربری که دارای تورهای کوتاه‌مدت هستند، معمولاً به سراغ این نوع ویزای دبی خواهند رفت.

3) کاری: اگر می‌خواهید در دبی در شرکتی استخدام شوید، می‌توانید از طریق این شرکت اقدام کرده و ویزای کاری خود را دریافت کنید که معمولاً دارای تاریخ انقضای آن 3 ساله است. لذا اگر برای کار کردن، قصد سفر به دبی دارید می‌توانید برای گرفتن این نوع ویزا اقدام نمایید.

4) سینگل: اگر این ویزا را دریافت کنید باید دقت داشته باشید که تنها یک‌بار می‌توانید وارد دبی شده و بلافاصله پس از خروج از آن کشور، ویزای دبی شما باطل خواهد شد.

5) مولتی پل: اگر این ویزا را همراه خود دارید پس با خیال راحت به سفر خود ادامه دهید چراکه در مدت اعتبار این ویزا شما می‌توانید هر تعداد که دوست داشته باشید به دبی سفر کنید.

ویزای دبی را به‌صورت آنلاین دریافت کنید

این نوع هم از ویزای دبی است که امروزه بسیار پرطرفدار شده است چراکه باعث سهولت در سفرتان شده ضمن اینکه زمان و هزینه را برای شما ذخیره خواهد کرد.
دریافت این ویزا به این صورت است که شما باید ابتدا ثبت‌نام کرده و پس از تکمیل فرم مربوطه باید منتظر باشید تا در یک بازه زمانی چندساعته مبلغ موردنظر به آدرس ایمیل شما ارسال گردد و بعد از پرداخت وجه موردنظرتان باید حدود 3 تا 5 روزه صبر کنید تا ویزای شما صادر و به آدرس ایمیل شما ارسال گردد که بعد از آن کافی است از ویزای دبی خود یک پرینت گرفته و آن را همراه خود داشته باشید.

ویزای دبی و مدارکی که باید همراه داشت

در موارد بالا انواع ویزای دبی را بررسی کردیم. حال اگر تصمیم خود را گرفته‌اید که کدام ویزا را انتخاب کنید، اکنون باید بدانید که مدارک لازم برای دریافت پاسپورت چیست.
مدارکی که شما باید نسبت به تهیه آن‌ها اقدام کنید، شامل سه مورد است.
1) باید از تمامی صفحات گذرنامه‌ی خود اسکن رنگی داشته باشید
2) داشتن یک چک ضمانت
3) گاهی نیاز به تکمیل یک تعهدنامه نیز است

ویزای دبی بعد از چند روز صادر خواهد شد؟

اگر به شکل حضوری و غیر آنلاین اقدام به دریافت ویزای دبی کرده‌اید، باید به این نکته توجه کنید که به دو صورت می‌توانید ویزای دبی دریافت نمایید که شامل:
1) حالت عادی: در این حالت شما بین 5 تا 10 روز باید صبر کنید تا ویزای شما صادر شود تا بتوانید از آن استفاده کنید.
2) حالت فوری: اگر برای سفر به دبی عجله دارید، می‌توانید از نوع فوری آن استفاده کنید که حدوداً 3 روز طول می‌کشد تا این نوع ویزا به دست شما برسد.
دقت داشته باشید که اگر موضوع هزینه سفر برای شما اهمیت دارد، به این نکته توجه داشته باشید که دو نوع ویزای دبی که در بالا گفته شده از نظر قیمت کاملاً با یکدیگر متفاوت خواهند بود.

نکات مهم در اخذ ویزای دبی

قطعاً برای گرفتن ویزا یک سری قوانین و نکات مهم وجود دارد که با دانستن این موارد قطعاً می‌توانید سفر لذت‌بخش و بهتری را به خود و خانواده خود هدیه بدهید. در موارد زیر نکات مهمی را اشاره خواهیم کرد که در گرفتن ویزای دبی به شما کمک زیادی خواهد کرد. با ادامه این مقاله همراه ما باشید.
1) دقت داشته باشید اکثر ویزاهای دبی که دریافت می‌کنید به‌صورت غیرقابل تمدید به شما عرضه خواهد شد که اگر از تاریخ انقضای آن بگذرد، شما با جریمه‌های سختی مواجه خواهید شد لذا حتماً به مدت‌زمان سفر خود دقت کرده و گزینه‌های مناسب را برای اقامت خود انتخاب نمایید.

2) اگر سن شما کمتر از 24 سال است و می‌خواهید که ویزای دبی را دریافت کنید باید بدانید که بدون همراهی پدر و مادر یا همسرتان نخواهید توانست ویزا را دریافت نمایید ضمن اینکه حتماً باید اسکن گذرنامه پدر و مادرتان را به همراه اسکن صفحات شناسنامه خودتان را هم برای دریافت ویزای دبی نیز ارسال نمایید.

3) دقت داشته باشید، هزینه‌ای که برای ویزای خود پرداخت می‌کنید، پس از پرداخت دیگر قابلیت برگشت به شما را نخواهد داشت لذا اگر قصد جدی برای سفر به دبی را دارید و برای آن کاملاً برنامه‌ریزی کرده‌اید، اقدام به دریافت ویزای دبی نمایید.

4) دقت کنید که اگر قصد ورود مستقیم به دبی ندارید و می‌خواهید وارد یکی دیگر از شهرهای امارت شوید، حتماً ویزای آن شهر را داشته باشید تا در صورت ورود به آن شهر به مشکلی برخورد نکنید. دقت داشته باشید که دریافت ویزایی غیر از شهر دبی مستلزم این است که هزینه بیشتری را پرداخت نمایید.

5) تمامی زمان‌هایی که در این مقاله بیان کردیم، در صورت روال عادی هستند. دقت نمایید که همیشه زودتر از موعد مشخص اقدام به دریافت ویزای دبی نمایید چراکه ممکن است در هرکدام از مراحل دریافت آن، تعداد روزهای بیشتری را مجبور باشید صبر نمایید و ممکن است به همین خاطر مجبور باشید برنامه سفر خود را به تعویق بیندازید. پس همیشه برای گرفتن ویزای دبی چند روز زودتر برنامه‌ریزی لازم را داشته باشید.

6) نکته آخر اینکه حتماً دقت داشته باشید که در هنگام ورود به دبی، مهر ورود به این شهر را حتماً در گذرنامه خود دریافت کنید چرا که تردد در شهر بدون این مهر می‌تواند مشکلات عدیده‌ای را برای شما پدید آورد.

نتیجه‌گیری

اگر قصد سفر به دبی را دارید با توجه به نکاتی که در موارد بالا ذکر گردید حتماً باید نسبت به اخذ ویزای دبی اقدام کنید.
هدف و مدت‌زمان، دو عامل مهم در انتخاب نوع ویزای دبی است که باید آن‌ها را در نظر بگیرید. حتماً نسبت به قوانین کشور امارات آگاهی داشته باشید و درنهایت با گرفتن اصولی و صحیح ویزای خود (برای دستیابی به این امر مهم حتما نسبت به قوانین گرفتن ویزا آگاهی داشته باشید و نکاتی که در بالا ذکر کردیم را به دقت مطالعه نمایید) خواهید توانست که سفر خوبی را تجربه نمایید.

با ما تماس بگیرید

  • پیشنهادات مناسبی برای خرید تور و رزرو هتل داریم.

تلفن تماس: 88851080-021

پیشنهاد می کنیم این مطالب را مطالعه کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *